Instal.lacions elèctriques a El Prat de Llobregat

Instal.lacions elèctriques a El Prat de Llobregat, especialistes en instal·lacions elèctriques, reparacions i manteniments per a particulars i empreses. Treballem avaries elèctriques, apagades de llum, curtcircuits, canvi d'endolls i interruptors, renovació d'instal·lacions antigues o en males condicions, escomeses, centralitzacions, muntatges elèctrics de tot tipus, etc.


Com instal·ladors autoritzats efectuem l'emissió de butlletins de llum i certificacions elèctriques.


Nelsir S.L porta molts anys prestant serveis a particulars, indústries, Empreses i Comunitats de propietaris. Oferint sempre un servei en els temps acordats i treballant per optimitzar constantment tots els nostres serveis.


Truqui'ns per a qualsevol imprevist, avaria o projecte de remodelació o instal·lació. L'assessorem sobre la instal·lació més recomanable per a cada cas.


Manteniments preventius per a Empreses i particulars.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.